augustus 28

Hoe werkt retourneren bij Loavies?

Loavies is een trendy modewinkel die zich richt op jonge vrouwen en een breed scala aan stijlvolle kleding en accessoires aanbiedt. Met een sterke online aanwezigheid, biedt Loavies klanten de mogelijkheid om de nieuwste modetrends te kopen vanuit het comfort van hun eigen huis. Dit artikel informeert je over hoe je artikelen kunt retourneren bij Loavies en wat je moet weten over hun retourbeleid.

Kun je retouren bij Loavies?

Ja, je kunt eenvoudig artikelen retourneren bij Loavies. Klanten hebben 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren na ontvangst van hun bestelling. Dit geldt voor zowel online aankopen als aankopen in fysieke winkels van Loavies.

Het retourproces begint met het invullen van een retourformulier dat bij je bestelling is gevoegd of dat je kunt downloaden van de Loavies-website. Plaats het retourformulier samen met de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking en stuur deze terug naar het opgegeven adres.

Kosten & Terugsturing

Het retourneren van artikelen bij Loavies is niet gratis; klanten zijn zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Het bedrag varieert afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de vervoerder.

Loavies raadt aan om gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode om ervoor te zorgen dat je retour veilig aankomt. Zodra je retourzending is ontvangen en verwerkt door Loavies, wordt het terug te betalen bedrag binnen enkele werkdagen teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

Uitzonderingen

Er zijn enkele uitzonderingen op het retourbeleid van Loavies. Artikelen moeten ongebruikt, ongewassen en voorzien zijn van alle originele labels en verpakkingen om in aanmerking te komen voor retournering. Producten zoals oorbellen en andere sieraden die doorboord worden gedragen, kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Ook gepersonaliseerde items komen niet in aanmerking voor retour.

Conclusie

Het retourbeleid van Loavies biedt klanten een eenvoudige manier om artikelen terug te sturen als deze niet aan hun verwachtingen voldoen. Hoewel klanten verantwoordelijk zijn voor de retourkosten, biedt Loavies een duidelijk en efficiënt retourproces. Mocht je vragen of problemen ondervinden tijdens het retourneren, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Loavies voor verdere hulp.

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik om mijn Loavies bestelling te retourneren?

Je hebt 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren, te rekenen vanaf de dag dat je je bestelling hebt ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren bij Loavies?

Ja, de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Loavies raadt aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken.

Kan ik mijn online gekochte artikelen retourneren in een fysieke Loavies-winkel?

Ja, je kunt online gekochte artikelen ook in de fysieke winkels van Loavies retourneren.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na een retour?

Nadat je retourzending door Loavies is ontvangen en verwerkt, wordt het bedrag meestal binnen enkele werkdagen teruggestort.

Welke artikelen kunnen niet geretourneerd worden bij Loavies?

Artikelen zoals oorbellen, andere doorboorde sieraden en gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden.

Andere bekeken ook:

>